Najmanji i najčvršći pametni novčanik na svetu

Cube4You je patent tima entuzijasta iz Crne Gore, zamišljen kao multifunkcionalni pametni novčanik koji nudi potpuno nov način rukovanja gotovinom i karticama, zasnovan na revolucionarnoj Cube42 patentiranoj tehnologiji, koja prevazilazi nedostatke već postojećih modela pametnih novčanika.

Cilj ovog pametnog novčanika je zaštita dragocenosti, ali i pružanje nove dimenzije rukovanja novcem, kao i svim vrstama plaćanja. Misija tima koji stoji iza ovog proizvoda je preispitivanje dizajna novčanika nezamenjive opreme modernog pojedinca, kao i unapređenje tržišta lansiranjem novog standarda upotrebe novčanika, koji je mali – ali poseduje velike kapacitete, ručno je izdrađen od prave kože, poseduje sistem RFID zaštite (radio-frekvencijska zaštita), otporan je na pritisak,  prašinu, vodu i ekstremne promene temperature i baziran je na modularnom konceptu sa promenljivim kertridžima.

Ovaj pametani novčanik dolazi u tri modela Cube4you, Cube Titan i Cube Bulletproof koji se po svojim karakteristikama razlikuju u strukturi konstrukcije, odnosno debljini čeličnih ili titanijumskih pločica od kojih su napravljeni, kao i u gramaži koja varira od 105 grama do 132 grama. Dizajniran je sa planom da se u budućnosti unapredi, a neke stvari koje dolaze u obzir su eksterna baterija, komplet za preživljavanje, GPS odašiljač i tejzer.

Kampanja traje do 30. septembra 2019. godine i ima za cilj da prikupi 40.000 dolara,  koje će autori kampanje potrošiti na proizvodnju prvog kontigenta proizvoda, dok je slanje prvim kupcima planirano za oktobar 2019.

Izvor: crowdfunding.rs

Comments are closed.